top of page

En arkitekt fra Paris og en brandingekspert fra L.A.


"Denmark is perhaps the world’s most advanced democracy, a bastion of tolerance, inclusion, creative thought and superior pork products. What on earth could the Danes want to learn from two freakish outsiders, come to Aarhus to challenge their ideas about city life and design? Would it be possible to illuminate the illuminated?"

Sådan introducerer arkitekt, Andrew Todd, den workshop, som han og brandingekspert, Dan Burrier, gennemførte i Dome of Visions i Aarhus for et par uger tilbage. Formålet med workshoppen var at diskutere Aarhus' fremtid og hvilken rolle liveability spiller heri?

I forbindelse med projektet, Bytopia, har Gemeinschaft tidligere gennemført et større studie af liveability i relation til brugen af midlertidige byrum i Danmark. I Dome of Visions trak Gemeinschaft på erfaringer og indsigter herfra - og pustede generelt lidt antropologi ind i et rum fyldt med direktører, partnere og projektledere fra bl.a. NCC, Aarhus Teater, Schønherr, COWI, Jyske bank m.fl.

Læs Andrew Todds fine artikel om dagen her.

#arkitektur #brand #kreativitet #liveability

bottom of page