top of page

Vand i byer


Gemeinschaft var i godt selskab lørdag den 2. september 2017, hvor Morten deltog i en paneldebat

om vand i byer arrangeret af BLOXHUB. Ikke blot havde gæsterne mulighed for at komme indenfor i det nye, omdiskuterede byggeri. De kunne også lytte og stille spørgsmål til fem engagerede oplægsholdere: Arne Bernt Hasling, Innovation Manager Urban Water and Climate Adaptation, COWI, Anna Kerr, Head of International Business Development/Co-Director, White Arkitekter, Alexander Host, Founder, Creative Director, Sanitov Studio, Mikkel A. Thomassen, Partner, Smith Innovation. Torben Klitgaard, Hub Director, BLOXHub, styrede debatten.

Oplægsholderne var alle enige om, at vand i byer er en udfordring, som kræver tværfaglige og tværsektorielle samarbejder. Den efterfølgende debat viste dog også, at der er et stykke vej igen, før vi på fornuftig og værdiskabende vis kan få kombineret teknologi-drevne helhedsplaner med borgernes hverdagsliv. Hos Gemeinschaft forsætter vi arbejdet med lige netop de kombination – for det er der, de socialt, kulturelt og økonomisk bæredygtige løsninger og liv i byen opstår.

Læs Mortens oplæg her.

#bæredygtighed #tværfaglighed #vandibyer #værdiskabelse #urbaninnovation

bottom of page