top of page

Livet under buen

Gemeinschaft skal i efteråret 2016 udføre en evaluering af ‘Det udendørs kulturshus’ for Nordre Fasanvej Kvarterets Områdefornyelse under Frederiksberg Kommune.

Det udendørs kulturhus er et midlertidigt byrum placeret under Bispeengbuen. Det er et af Frederiksbergs mere markante byudviklingstiltag og er i de senere år også blevet kendt for eventen Bas under Buen.

Siden etableringen af Det udendørs kulturhus er det midlertidige byrum blevet brugt til filmvisninger, loppemarkeder, verdensmusikfestivaller, hockeytræning og meget mere. Lokale kræfter har i mange år arbejdet for at styrke byrummets image samt for at gøre det mere trygt og levende. Det skal nu undersøges, hvilken effekt Det udendørs kulturhus har haft særligt for de lokale beboere og brugere.

Derfor gennemfører Gemeinschaft i efteråret en evaluering af projektet.

Vi glæder os til at komme igang.

#livetunderbyen #midlertidigtbyrum #borgerinddragelse

bottom of page