top of page

Oplæg til VedvarendeEnergis landsmøde


Lørdag den 9. maj var Gemeinschaft på Samsø for at bidrage til VedvarendeEnergis landsmøde med oplæg og workshop. VedvarendeEnergi har både mange engagerede medlemmer, frivillige og ansatte og mange spændende initiativer med fokus på borgerinddragelse. De havde derfor inviteret Gemeinschaft til at fortælle om, hvordan fællesskaber kan bruges i arbejdet med at mobilisere borgere.

Det blev til et oplæg om praktiske og forestillede fællesskaber samt om midlertidighed som et nyt vilkår og merværdi som et strategisk greb i mobiliseringsarbejdet. VedvarendeEnergi samt UngEnergi arbejdede i workshoppen med at omsætte denne viden til nogle af deres aktuelle projekter og var efterfølgende begejstrede for det nye redskab som Gemeinschaft havde med til dem. Hos Gemeinschaft er vi glade for at have fået muligheden for at få indsigt i det interessante og progressive arbejde som især UngEnergi har iværksat og vi glæder os til at følge deres arbejde i fremtiden.


bottom of page